Om oss

Areco Properities. En långsiktig partner som anpassar sig efter kundernas förändrade behov.

Vi på Areco Properties fokuserar på att förvalta Areco’s befintliga industrifastigheter samt att förvärva och utveckla nya objekt. Vi försöker så långt det är möjligt anpassa fastigheterna och lokalerna efter kundernas behov och önskemål. Areco bygger gärna om, förbättrar och optimerar tillsammans med sina hyresgäster.

Areco Properties ingår i Areco-koncernen, ett svenskt privatägt bolag som för närvarande har 162 anställda fördelat på nio helägda och tre delägda bolag i Sverige, Polen och Danmark.

Areco har levererat material till både små och stora beställare genom åren och har visat att vi inom koncernen kan ta hand om komplexa projekt.

Vår konstruktionsavdelning bidrar vid samtliga objekt med konstruktionsunderlag och monteringsanvisningar. Vi ger också support till arkitekter och beställare för att tillsammans ta fram de bästa lösningarna för ett lyckat projekt.

Areco Properties är inget traditionellt fastighetsbolag. Med hjälp av finansiell spetskompetens och gedigen kunskap om byggbranschen och den nordiska fastighetsmarknaden inom Areco-koncernen har vi arbetat fram ett unikt helhetskoncept för våra kunder och hyresgäster.

Felanmälan

Janne Grönwall, Fastighetsvärd
Måndag-Fredag: kl. 7.00-16.00

Scroll