Fastighetsutveckling

Fastighetsutveckling och förvärv.

Areco Properties är inget traditionellt fastighetsbolag. Med hjälp av finansiell spetskompetens och gedigen kunskap om byggbranschen och den nordiska fastighetsmarknaden inom Areco-koncernen har vi arbetat fram ett unikt helhetskoncept för våra kunder och hyresgäster.

Tillsammans med våra hyresgäster och kunder utvecklar vi ständigt våra befintliga fastigheter. Vi letar också efter nya intressanta objekt och lediga tomter där vi kan uppföra nya industribyggnader. Kontakta oss om du behöver hjälp med ditt drömprojekt.

Ett unikt helhetskoncept från rivning till bygg.

Vi har arbetat fram ett unikt helhetskoncept för våra kunder med skräddarsydda lösningar. Genom vårt systerbolag Areco Contractor har vi idag specialistkunskap inom rivning, marksanering och miljöområdet, en kompetens vi använder vid köp av industritomter och rivningsobjekt.

Inom Areco finns också en hög ingenjörskompetens där våra tekniker genomför konstruktionsarbete för både interna och externa projekt. Ett kontinuerligt arbete pågår för optimal flexibilitet och kundanpassning av våra befintliga och framtida fastigheter.

Victoria Areskog

VD
0709-45 00 39
victoria.areskog@areco.se

Felanmälan

Janne Grönwall, Fastighetsvärd
Måndag-Fredag: kl. 7.00-16.00

Scroll